Dag 18: 2e dag Koh Phangan

23 februari 2026 - Koh Phangan, Thailand

Na een heerlijke nachtrust en een bescheiden ontbijt hebben we eerst lekker koffie en thee aan het strand gedronken bij ons hotel.

We moeten vandaag rustig aan doen met de zon dus hebben we geen haast.

Nu bij de hoofdweg linksaf geslagen en daar waar we wat leuks zagen zijn we gestopt. Dat levert leuke en mooie foto's op al zeg ik het zelf.

Op een echt gave plek hebben we geluncht. Daar plaatsen we wel wat foto's van. Mama kop on the beach gelegen met uitzicht op de Hin Kong Sandbank. Echt prachtig daar.q

Daarna weer op de scooter richting Koh Ma. Als je op tijd bent loop je via een zandbank naar een klein eilandje dat Koh Mae heet of ook wel Ko Ma. De weg hier naartoe was voor een deel niet normaal slecht, wat een kuilen en keien. Maar we hebben het gered. Pffff. De zandbank was indrukwekkend en mooi. Daar hebben we op een terras aan het strand een colaatje gedronken, een licht briesje erbij, helemaal goed! Het water trok al weer op waardoor het eilandje al snel niet meer lopend te bereiken was.

Onderweg vers fruit gescoord. Maar liefst 9 schoongemaakte mini ananasjes en een bak met schoongemaakte mango tezamen voor

€ 3,30. Erg lekker en goed voor de vitamientjes.

Bij het hotel eerst wat gedronken op ons terras en daarna ons afgespoeld in zee en als afsluiting nog het zwembad in gegaan.

Natuurlijk voor het eerst ook gebruik gemaakt van happy hour. Genoten van lekkere mojito in een strandstoel, met je voeten in het zand en met de muzikale omlijsting van een DJ. Na happy hour is het trouwens een stuk minder druk, zoals te verwachten. Schitterende ondergaande zon waar we te laat bij waren omdat onze telefoons op de kamer lagen.......

Geen zorg, we gaan echt nog op herhaling.

Doordat we wat langer geborreld hadden waren we wat later met eten vandaag. Meerdere tentjes waren daardoor al gesloten of gingen sluiten. Dus dan maar wat langer doorgelopen, dan vind je altijd wel wat. Lekker gegeten en we zijn weer compleet afgedraaid.

Duiken zo ons bedje weer in. Op naar een nieuwe dag.

Trusten allen en tot later!!!!

1. Henk:
    23 februari 2026
    Wat een mooie plaatjes en video's. Kan wel begrijpen dat jullie het goed naar de zin hebben daar.
  2. Thinkini:
    25 februari 2026
    Dank je Henk. Het is hier heel fijn!